Bizim yatak başlığımız ledli böyle bölmesi kücük ama iş görüyor oraya emzik, emzik kabı, telefon, toka vs koyarım hep.
Bebeğimi uyuttum bizim yatağımızda etrafını yastıklarla destekledim balkonun ışığı açık, holün ışığı açık oda ışığı gayet ferah görüş açısı güzel ve emziği ağzındaydı yan yatıyordu bebek kamerasınında fişi çekikti ben yanındayım diye eşim içerde tv izliyordu bende hemen dişlerimi fırçalayıp yatarım dedim kapısı açık odanın tabi ki neyse dişlerimi fırçaladım su aldım odaya bir girdim bebeğimin ağzında ki emzik yatak başlığına konulmuş sırt üstü dönmüş derin uyuyor hemen eşimi çağırdım sen ben tuvaletteyken odaya gelip emziği falan buraya koydun mu dedim yoo çocuk ağlamadı etmedi neden emziğini ağzından çıkartıp koyayım dedi böyle böyleydi ama dedim saçmalama dedi yemin ederim dedim benide korkutma nas felak oku yat yanına dedi ama ben cok cok korktum.
Yani en az 3 kere kontrol ettim odadan cıkmadan nefes alışverişini, yatış pozisyonunu ve üstünü açmış mı diye.
Korkuyorum vallahi billahi korkuyorum. Her gece uyumadan 7 ayetel kursi, 3 tane inşirah, 1 nas 1 felak birde 3 ihlas 1 fatiha okur üflerim bebeğime de kendimede odaya da.
Kalbim küt küt atıyor eşim de hala futbol peşinde gel yat bizimle dimi yok bangır bangır izliyo sanki işe gitmeyecekmiş gibi… 😒