FirdevsMeva Gulsen54 😅 bence eşiniz bi kbb ye görünmeli benimkide çok horluyodu eskiden burnunda bi problem varmış ameliyat oldu düzeldi şimdi çok şükür
Boysmomy Gulsen54 biz bi süredir oğlumla yatak odasındayız o salonda yatıyor ve böylelikle herkes memnun😂 gerçi sesi buraya kadar bile geliyor ama dibinde olmasından iyidir😂 bide oğlum sese çok duyarlı maalesef
TulayGeriDon Gulsen54 kız alarm sesini duymuyorum kocamın horlamasina da sadece uyandigimda şahit oluyorum😁😁😁 Kocanı bi KBB ye götür
elisa2705 Gulsen54 Aynı durumdayız valla doktora git diyorum yorgunluktan diyor yallah salona dedim bebegim cıta uyanır zaten zor uyuyan bir bebek hic ugrasamam😶🌫️
Gulsen54 O yanımdayken çocuğu gece beslemeye uyanamıyorum ama o yokken uykumuda alıyorum çocukta mutlu bnde mutluyum
Gulsen54 Uyku polikliniğine randevu aldım bir gece orda nasıl kalcam diyor gerek olmucak sen uykuya dalar dalmaz horlamaya başlıyosun zaten hemen gönderirler seni diyorum 🤣🤣🤣
Seymaseda Gulsen54 Aynı durumdayız . Önceden dürtüyordum uyanıyordu hele hamilelikte Allahım çıldırtıyordu ayağımla tekme atmışlığım oldu😂 neyseki daha dün ameliyat olayımda rahatla sende dedi 😁
esraguerrbuez Gulsen54 ben cocuğun odasına gönderdim 😂😂 kızımla uyuyorum kusura bakma ameliyat ol yada bizimle yatmıcaksın dedim o da kabul etti
Themom_ Gulsen54 Biraz önce yattı yatması ile horlaması bir oldu. Şu anda hor hor hoor yattığından beri en az 10 kere dürttüm tamam tamam diyor 2 dk sonra yine aynı birde horlama sesi bi acayip tövbe yarrabbi hırıltı, horuldu, puflama her şeyi mevcut😖
cansmes Gulsen54 valla ben salona git dedim dayanamadım salonda yatıyor bebiş doğduğundan beri. Odasında yatmak istiyorsa tedavi olacak kusura bakmasın. Ben korkuyorum o sesten çocuk ne yapsın. Dinozor gibi homhom
esraguerrbuez cansmes aynen öyle bende bağıra çağıra gönderdim tek seferde gitmedi kovdum 😂 yerinde yatmak isteyen tedavi olur bu kadar basit bacı