Sedaaa55 Kızlar çok utanarak bişey sorcam size biraz önce eşimle ilişkiye girdik bitti sonra baktık prezervatif içimde kalmış 😂 neyse çektim aldım ama içime bişey kaçmış mıdır ya delik felan değildi tabi ama korkuyorum
tubabhdr Sedaaa55 Prezervatif içeri nasıl girer ya çok tehlikeli bende yeni doğum yaptım prezervatif kullanırız diye düşünmüştüm ama bu yorumdan sonra tercih etmem 😂😂
tubabhdr Sedaaa55 Geçmiş olsun canım üstünde yırtıklık yoksa içinde birşey kalmamıştır için rahat olsun
Sedaaa55 elisaaselim kız artık hamile olcam korkusuna zaten ayda bir yapıyordum oda bana denk geldi 😂bebeğim daha 19 aylık bide
Sedaaa55 tubabhdr valla bi çıkarttık yok felan dedi 😂😂 allahtan ucu dışarda kalmış yoksa hastaneye felan gitmek zorunda kalacaktık bi ton rezil olurduk
elisaaselim Sedaaa55 bende srpral kurbanıym şimdi ha şleym doğumdan sonra prezervatif kullanalım demiştim ama korktummm
Deletedmom_216 SinemDuha ya bi post daha vardi bunun gibj mam da mi kidst de mi bilmiyorum. Birisi demisti elektirik supurgesiyle cek diye😂 baslgi gorunce direk sklima o geldi. Yazi da cikartiggini demeseydi direk onu dicektim
Sedaaa55 elisaaselim ya evet ona da hiç güven olmuyor diyorlar spralle hamile kalan çok fazla var burda
elisaaselim SinemDuha evet öğrendiğimde 1.5 aylıktı kanamam vardı dedim herhalde sipralden dolayı düzensizleştm bi gideyim gittim dedi spral falan yok hamilesin dedim nasıl yok ben taktrmştm ordaydıı nasıl hamileymm bal gibi hamilesin kesen de gözüküyor 1.5 aylık dedi hemdee😃😃😃😃
nslhnak Sedaaa55 aynısı banada olmuştu. Yana döne arıyoruz prezervatif meğer içimdeymiş. Şükür bi sıkıntı olmadı😂
Huma_kus34 Sedaaa55 gece hafta bızde yasadık tam ıcımde degıldı eliöle cektıö aldım 🫣 hamıle kalırım dıye oturdum bıde agladım 😂 ama adet oldum bi ohh cektım hamıle falan kalmazsın ıyıce kontrol ettınmı delik mi dıye 😄