mseyma annevebebegiii__ bexero nun yan etkisi çok malesef. Bizde de yaptı doktor yapar zaten demişti. Sonrasında da yaptı deyince yapıyor evet dedi
aybarssmom_ Bizim ilk dozda yapmamıştı 4 saatte bir calpol vermiştim onun mu faydası oldu bilmiyorum. İkinci dozda eve gelince calpol verdim sadece akşam ateşlendi calpol verdim düşmedi de çıkmadı da 4 saat sonra dolven verdim sonrasında çıkmadı bi daha şükür
ilay-mom Evet bizde ilk doz olduk ateş 38e kadar çıktı normal .aşı olduktan 5 saat sonra calpol verdim sonra 6 saat sonra verdim hatta o gün banyo da yaptırdım
aras4823 annevebebegiii__ bizim ilkinde bir şey yoktu ikinci vurulduğumuzda doktor yapacağını söyledi gece yatacağında baya ateş gibiydi vücudu ama sabaha bir şey kalmadı
peri001 annevebebegiii__ Normal canım hatta doktorumuz şey demişti normalde ateş olursa ilaç verin öncesinde vermeyin diyoruz ama sadece bexeronun prospektüsünde öncesinde ilaç verin yazıyor ateş mutlaka yapıyor demişti
hndathn annevebebegiii__ ilk dozda birşey olmadı. 2 doz çok ağırdı 39u bulan hatta geçen ınatcı ateş kusma yaşadı kızım acılde 5 saatte serumlarla ıgnelerle zor kontrol altına aldılar ateşini. Ertesi günde yıne ateş vardı ınatcı degıldı kusma olmadı 3.gun bir şeyi yoktu çok şükür