Mervemim Arkadaşlar hipp combiotik 1 kullanıyordum cok memnunum 6 aylık oldu oğlum 2 numaraya geçtik fakat bu 2 numara topak topak bi değişik birde daha beyaz öncekine göre hipp 2 alanlar 1 le aynı mı yoksa benm aldıgım mı bozuk mama biberondada erimiyor sanki
[silindi] Mervemim Ben de Hipp kullanıyordum 2’den pek memnun kalmadım şimdi aptamile geçtik. Tavsiye ederim.
MinikErvam Mervemim vlla canim demk tek ben boyle dsnmuomusum sevndim evet hem renk hem topakliginda bi frklilik var bir gbi puruzsuz akmio
ayazasaf Mervemim bizde bu hafta geçtik 2 numarasına içmesinde bir değişiklik olmadı ama bana değişik geldi mama biraz daha gözlemleyeceğim. Kakasında bi farklılık sezdiniz mi ?
Mervemim ayazasaf şimdi ek gıdaya da geçtik tam anlamadım ondan mı kokosu katı kabızlık problemi yaşıyoruz
Mervemim Deletedmom56 evet 1 numaradan cok memnundum ama bu 2 yi anlamadım o kadar topak topak ki bozuk mu diye düşünüyorum bozuk olmasında
Mervemim almirademir ben 1 numaradaykn memnundum bizde yapmadı meme artı öama gidiyorum ama 2 bi değişik geldi bana ek gıda dolayısı ile zaten kabız benimki şu ara
ayazasaf Mervemim oğlum evolvia kullanıyodu kabız olunca hippe geçmiştik 5 aydır çok rahattı sarı renkli kakası oluyordu. 1 numara kullanırkende tadımlarda muzda yoğurtta vs aynıydı ancak 2 ye geçince daha koyu renkli ve katı olmaya başladı kakası ve baya kötü kokuyor kusura bakma yazıyorum böyle ama. Ben mamaya bağladım açıkcası kutu bitene kadar gözlemleyeceğim çünkü geçiş yaptım 2 ye alışsın düzelme olacak mı
Mervemim ayazasaf bizmde aynı baya kötü kokuyor Gözlemleyip birbirimizle bu posttan heberleşsek olur öı
ayazasaf Mervemim kaydediyorum sohbeti gerçekten benimde akkımı karıştırdı tekrar yazacağım ünşallah yoksa bebelac gold deneyeceğim yada golden goat
Smrb Bende hipp 1 kullaniyorum 2 gun oldu tam bilmuyorum ama gazinda sorun var galiba ya mamadam yada daha yeni hipp e gectigi icin bundan once nutrilon (turkiyede aptamil) veriyordum birde bunu denemek istedim. Mamadan mamaya gecmek sorun yaratirmi hanimlar?
Mervemim [silindi] teşekkür ederim bnde alıştıgı bu marka diye pek değişmek istemedim çünkğ bunla hiç kusma falan da yaşamadık
Ece2019 Bebegim 8bucuk aylik Hipp kullaniyorum 2ye gectik cok memnunum topak topak olmadi bende hic, bozuk olabilir, 1 ile 2 arasinda bi degisiklik sezmedim.koku ve tad yonunden
Mervemim Ece2019 öyle mi bnde 1 den çok memnundum ama bu elimdeki 2 yi begenmedim belkşde bu mu rafta beklemişti bilmiyorum tarihi geçmemiş baktım ama
Mervemim MinikErvam aynen öyle ama bi arkadas 1 le 2 aynı yazmış belkide bizim aldıklarımız mı beklemiş bilemedim