buseg16 Kızlar merhaba 1 ay 16 günlük bebeğim var ve emzirdikten sonra fışkırarak su gibi kusuyor artık zıbın ve kıyafet dayanmıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
beyzadodo buseg16 bize doktor gaviscon vermisti bir doktora gitseniz daha iyi olur aslinda simdi belki baska bir yolunu bulur
birprensesanesi buseg16 reflüsü olabilir bir düzenli gittiğiniz doktorunuza sorun eğer sürekli olan birşey ise
eylulneva0925 buseg16 benimde bebeğim 1 ay 24 günlük ve sürekli aynı dediğiniz gibi kusuyor kıyafet yetiştiremiyorum önlük takıyorum artık doktora gidince sormuştum çok yediriyosun demişti ama bişide midede kalmıyor ki yedirmesem zaten gelişmez
TospikEmirr buseg16 öksürüyormu bebeğiniz balgamı var mı ? Benim bebeğim de aynı şekilde öksürük tutunca balgamı yutunca kusuyor. iki defa da sarı şekilde kustu
buseg16 beyzadodo sadece emzirdikten sonra kusuyor bazen kesmik gibi kusuyor bazen su gibi bu akşam az önce 2 3 kere üst üste su gibi kustu
TospikEmirr buseg16 anladım benim bebeğim öyle dedim belki seninde öyledir. O zaman sen doktora danış
Meri-Mel buseg16 Kızım tam 13 ay kustu ,dik pozisyonda tutmak sürekli gazını çıkarmak özellikle sık ve az beslemek usutmemek biraz da olsa çözer durumu fakat ne yazık ki reflü böyle bişi kesin çözüm yok