ddenzege Bebegımın atesı var . Calpol zor düşürüyor , 4 saatte bır dolveb versem olur mu? Bu şekilde veren oldu mu
MademoiselleZengin55 ddenzege Geçmiş olsun,doktorumuz bize dönüşümlü verin demişti.Hatta en son ağır atlattık biraz.Pedifen,novalgin ve calpolü dönüşümlü verdik.
Minigim38 ddenzege dolven 6 saatte bir oluyor bide parol deneyin ben genellikle parol dolven dönüşümlü veriyorum
ddenzege yvzslm0 2 buçuk yaş . 38 ve üstü ama calpol çok zor düşürüyor . Dolven çabuk düşüyor hanı 4 saat arayla dolven mı versem dedım :(
ddenzege MademoiselleZengin55 teşekkür ederım bır calpol var Bıde dolvenim . Doktor dönüşümlü verın dedı sormayı unuttum üst üste versem bırsey olur mu dıye calpol çok düşürmüyor ya
EypMom ddenzege enfeksiyon olunca calpol geç düşürüyo ben 4saate bir dolven vermiştim 10 aylık falandı
MademoiselleZengin55 ddenzege Yine de ⅘ saat olmalı aralarında demişti doktorumuz.Aralarda çok çıkınca duşa sokuyorduk biz o biraz ferahlatıyor.Bir de limonlu su yapıp çorapları o su da ıslayıp öyle giydirdik o da işe yarıyor.
ddenzege MademoiselleZengin55 duşa sokunca daha yukselıyor . Önceden denedım bır den atesı daha da fırladı cnam
ddenzege EypMom evet ya dusuuröesı 1 1 buçuk saati buluyor zaten ondan sonra yıne ateş çıkıyor malesef . Siz kaç saat arayla verdınız