askzuzusu Kızım 40 günlük eskiden 20 dk emerdi şimdi 5 dk emip bırakıyor kilo vermesinden çok korkuyorum napacığımı bilmiyorum memede çığlık atıyor
degersizbirhayat_1 askzuzusu aynı 40 günlük oğlum sadece beş dakika emiyor bağırıyor ağlıyor emmek istemiyor
niloyaaa askzuzusu çene kasları güçlenmiştir belki 5 dk da aldığı süt yetiyordur hemen panik yapmayın benim kızımda öyle en fazla 8 dk emer. 2 buçuk aylık. kilo alımı iyiyse telaş etmeyin. Ne zaman isterse emzirin
patastikof askzuzusu 20dk iyiymiş benim kızım max 10 dk emiyor kilosu öndeydi hep şuan 46 gunluguz hala aynı sorun yok bence kg önemli dakikalar değil
iremsimay askzuzusu 44 günlük kızım aynı sorun bizde de var sütüm çok tazyikli ve bu da gaz yapıyor Bnmde öyle gazdan emmıyo kavga ediyor gazını çıkarıom gene aynı döngü maalesef
cudana degersizbirhayat_1 merhaba mama veriyor musunuz acaba benim kızım da 51 günlük bazen böyle yapıyor meme reddi mi acaba diye korkuyorum
degersizbirhayat_1 cudana evet sagdıgım sütü veriyorum biberonla bazen de mama günde bir kere biberon alıyor yada hiç kullandığım biberonun red yapacağını sanmıyorum bu arada o kaşar eminim yani
askzuzusu Mama vermiyorum sütüm tazikli geliyor 40 ına girdik böyle oldu zaten yemi doğanken sarılıktan kilo kaybetti çok korkuyorum şimdi
cudana Bir nebze rahatladım demek biberonla ilgisi yok, hepimizin bebişleri yapıyor o zaman. Benimkinin bazen gazı oluyor, çıkarınca devam ediyor. Bazen gazı olmuyor memeye tutunca ağlamaya devam ediyor. Ben de çözemedim
brcnrcvs Bizde 3 aylık olduk emzirirken gazı tutuyor daha önce böyle bişey yoktu ayaklarını çekip duruyor emziremiyorum
cudana degersizbirhayat_1 ben de hiç sanmıyorum aslında ama yine de korkuyorum :/ oysa çoğu zaman gayet güzel emiyor. Memeyle kavga edince çok çaresiz kalıyorum
burse Benim kızım da 44 günlük normalde çok güzel emiyordu ama iki gündür 2-3 dk emip uyumaya geçiyor uyandırıp tekrar 2-3 dk bazen emiyor bazen emmiyor sebebi ne acaba sütüm de tazyikli geliyor
askzuzusu burse makas tekniği uygula dedi bana ebem tazikli gelince tıkanıyor ondan çabuk doyuyor yada korkuyor galiba
burse askzuzusu evet doktorum da bana o şekilde yap demişti yapıyorum ama yine de bence tazyik azalmıyor
askzuzusu burse olm burse burse offf çok canım sıkılıyor acaba çok acıkmıyor mu anlamadım bu işi ben ✌️😰 psikolojim bozuldu
cudana burse valla değişken, genelde bir memeyi en az 15-20 dk emiyor bazen yarım saat, öbürünü de öyle eğer memeyle kavga yoksa. Bazen 10 dk emip bırakıyor ama bu çok nadir