Credcent Merhaba hanımlar, bebeğim 4,5 aylık bu aralarda kilo alımları nasıl oluyor acaba. Bu zamana kadar ayda 1 kilo alan bebeğim 15 günde 200 Gr almış. Grip oldu emmek istemedi ama yine zorla emzirdim. Kilo almıyor 🤷
aslanannesiiii06 Credcent grip olduğu için muhtemelen halsizlik ve huzursuzluktan olabilir. Yani çok emmediği için kilo almamıştır ama sağlıklıysa bi problem olmaz sadece sağlık ocağınız sizi takip ediyorsa onlarla bi iletişime geçin
Fatmanurrkayaaa Credcent zaten ilk 3 ay en hızlı aldığı aylar 🤍ki hasta oldu ememedi demişsiniz hiç merak etmeyin iyileşince emer o açığı kapatır.
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Credcent 3 aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor ilk aylara göre az alması normal
ipekkkkkkkkkkk Credcent benim de bebeğim 4 buçuk oldu bugün artık çok çok hareketli 500 gram ve fazlası alması yeterli zaten apalamaya girecekler yuvarlanıyor falan kilo artık kafaya takmayın ilk iki ay çok önemli demişti doktor
aslanannesiiii06 Credcent normalde haftalık 150 200 gram totalde 700-800 gram bazı bebekler daha fazla alır bazıları daha az alır tamamen bebek ve gelişimine bağlı yani
Fatmanurrkayaaa Credcent 500 gr dan fazla olması yeterli diye biliyorum tabiki doktorunuza da danışın🤍