azrazeynepayaz Günde kaç cc mama veriyorsunuz 15 günlük bebege ? Emziriyorum toplam 99 cc mama veriyorum çok mu
etuerk azrazeynepayaz 99 cc nasıl oluyor ? 2 saatte bir 30 cc yeterli fazla verip midesini şişirmeyin o doydugunu anlamıyor zaten şuan sürekli ister aranır sizin kokusunuzu istiyordur
merve066 azrazeynepayaz 90 çok veriyosunuz 1 aylik olana kadar 35-40 ml verdim simdi 2 aya yaklaşti 100 ml veriyorum kaftaya 150 vermeye basliycam 2 hafta arayla çogaltmaya baslayin cocuk doydugunu anlamaz şişkinlik ve gaz yapabilir
nzl96 3 saatte bir 30 ml bir ölcek veriyordum sütüm yok denecek kadar azdı doktorumuz böyle söylemişti
nzl96 Bebek mamayı istersen bir biberon ver içiyor 30 ml yeterli bence mama kutusunun arkasındaki yazıya göre hareket etmeyin orda fazla yazıyo bebeğe çok geliyo
kemalefe nzl96 merhaba, kutunun arkasında 30 ml için 1.5 saat yazıyor ve daha 1 haftalıgız. Sabahları kendi sütümü biberon ile vermeye çalışıyorum akşamları mama. Doktorda 30cc için 3 saatte bir verin demişti. Nasıl hareket etmeliyim
bilge0912 Benim bebeğim 1 aylık şuan hem beni emip hem 60 cc mama içiyor bazen bitirmiyor azen hepsini bitiriyor