Canoglum_00 Merhaba kızlar akşama arkadaşım gelicek bana çayın yanına ne yapabilirim fikirlerinizi alayım 🥰
eserekli_kiz11 Canoglum_00 dun vardi misafirim ne yemek ne cay ortasi bisey oldu mercimekli kofte yaptim makarna salatasi biberli ekmek fellah koftesi tarcinli kurabiye kedi dilli tramisu cerez kahve flan
marsiyen Canoglum_00 Ben hep bir tatlı bir tuzlu bir salata veya meze mantığı ile ilerlerim. Örneğin bir havuçlu kek, peynirli börek, havuç tarator gibi Ya da elmalı kurabiye, kısır, patates salatası gibi
aslanaybarsmom Canoglum_00 akşama benim de misafirim var Ama ben yemek ağırlıyorum çok sevdiğimiz aile dostumuz Karıkoca sık sık da görüşürüz biz birbirimizi o gün ne yemek yapıyorsak ağırlıyoruz bu konuda gerçekten çok esneyiz ve birbirimizi kasmıyoruz görüştüğümüzde tavuk sote pilav salata çorba var yanına da un kurabiyesi dereotlu poğaça yaptım
Canoglum_00 aslanaybarsmom ne güzel işte bizde birleşse sık gidip geliriz arkadaşla zaten tek gelicek eşlerimiz yok ikimiz tekiz yani
defnemiraybebek Canoglum_00 mini pizza Ispanaklı kiş Dereotlu poğaça Elmalı kurabiye Mozaik pasta Soğan dolması Kuskuslu havuç tarator Aklıma gelenler şimdilik bu kadar
Mnli Canoglum_00 kek fix zaten böyle ani gelince ben genelde makarna salatası kuskus salatası ya da mercimek salatası yapıyorum içine konulan garnitürü hazır kullanıp bir de normalde dilim ekmek alırız fazlasını buzluğa koyuyorum misafir geleceği zaman barillanın bir sosu var onu sürüp kaşar zeytin sucuk hindi füme artık evde ne varsa fırına veriyorum 5 dk şipşak börek poğaça bana çocukla zor hemen akşama yapmaya