atlas1655 Kızlar bebeğim 7 aylık alt dişler patladı üstler kabarmış dedi doktor ve bugün baş çevresi alnı çok sıcak ama ateşi yok şükür damakları ağrıyo sanırım, sureklı kucak istiyo huzursuz keyfi yok önerınız var mı tetagil işe yaramıyo 😢
tugce6638 atlas1655 aynı durumdayım bende bekleyim inşallah çözüm gelir valla dolaba konmuş muz falan verdim o biraz işe yaradı gibi uyudu sonra da
Fasi atlas1655 hiç ilaç kullanmadım en başımdan beri dişlerni kolay çıkarttı azıları çıkıyor oğlumun 4. Azı dişi çıkacak şiş bembeyaz en başından beri eline yeşil soğan verdim hiç zorluk çekmedin sadcee gece patlayacagı zaman yarım saat zorlanıyorz patlayınca ger hemen uyur
bozkurt93 atlas1655 canım ben kızımdayken pırasa ve kereviz sapı veriyordum ağrısız sızısız atlatmıstık kızım şuanda 8 yaşında sıra oğlusumda 6. Ayına girdi henüz belirti yok ama bundada aynisini yapıcam birde 2 yemek kaşığı zeytinyağının içine 4 veya 5 karanfil ezip 1 gece beklettikten sonra dis etlerine sürebilirsin oda faydası var
tugce6638 atlas1655 yeşil soğan denedim ben almadı asla ağzına alır almaz attı şimdide bişey gördüm onu denicem minicik muzdan hasta olmaz bence deneyin çok rahatlatıyor bebişleri ben alt dişinde de verdim şükür hasta falan olmadı şimdide fikir olsun belkide denediniz bilmiyorum zeytinyağı ve karanfili karıştırıp bekletip damağına sürmek gerekiyomuş inşallah işe yarar
tugce6638 atlas1655 valla bende akşamdan yaptım dolaba koydum uyansın bi denicem birde ben çay kaşığının yarısı kadar calpol veriyorum eğer çok çok ağlarsa sanırım acısını geçiriyor
atlas1655 tugce6638 dün 2 kere Calpol vermek zorunda kaldım kilosunun yarısı kadar verdim artık ateşi 37.5 olunca duşa soktum ve verdim
atlas1655 bozkurt93 kuzum pırasayı denemedım soğanı attı istemedi karanfili sürdüm de dün çok şiddetliydi işe yaramadı sanırım
atlas1655 tugce6638 evet bizim de öyle biraz beslenme reddi olmuştu kaşınıyordu ama üstler gerçekten zormuş bunun daha azısı var 🥹
bozkurt93 tugce6638 ins en kısa sürede anlatabilirsiniz bakalim beni neler bekliyor bizde henüz bir belirti yok