Merhaba
Bugünlerimize şükürler olsun asla isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum. Oğlum 3 ayda 3 defa ishal oldu bu defa grip gibiydi bronşit dedi doktor antibiyotiğe başladık bir gün sonra ishal başladı iştah 0 mama yiyor sadece şükür ama çok üzülüyorum yani o kadar dikkat ediyorum öğünlerine bakımına çocuk bu tabi hasta ılacak ama böyle arka arkaya olması beni çok yordu. Uyku düzenimiz de kalmadı akşam 9 da uyur gece 1 defa kalkar sabah 7 de güne başlardık şimdi gece 12 1 2 anca uyuyor saat başı kalkıyor eşimde çok üzdü beni annemlere gittik dün diye sürekli annenlere gidiyorsun onlar olmasa ne yapacaksın diyor o normalde 10 gün önce falan annemlere gelmişti işi yoğun sürekli mesaide ben de tek sıkılıyor çocukla gidiyorum hem değişiklik oluyor hem de dinleniyorum sırf kendi annesine gitmiyoruz diye dedi eminim bana gidelim dediğinde ben hiç geri çevirmedim bana bahane buluyor tek git diyor ben de istemiyorum zaten bir sürü şey yaşadık sevmiyorum hem de yaşları büyük gitsem ne yapacağım sıkılıyorum onlar da hiç torunumuzu görmek istiyoruz diye gelmiyorlar kapıdan çeviren yok sonuçta ne bileyim Allah herkese sabır versin.