mom97X Aranızda cilt doktoru veya tanıdığı varsa nolur bakın bu ne olabilir ? Şu ara doktora gidemiyorum eşim çalışıyor bebeğim küçük tek ben bakıyorum.. Bacaklarımda var, bi iki tane de kolumda. Bazen kaşınıyor. Ne olabilir ..?
_Goktugunannesi__ mom97X yakın zamanda hastalık geçirdiniz mi grip boğaz ağrısı gibi biraz önce eşimin halası geldi onda da aynı bu şekilde kaşıntı da vardı doktor kurdeşen demiş merhem vermiş 10 gün sonra geçse de geçmesede tekrar gidicekmiş
defiy mom97X ürtiker alerji hapı kullanınca geçiyor ya da herhangi bir şeye çok üzülüp stres yapınca oluyor
BENOYLEUYGUNGORDUMM mom97X hayatım anlamaz böyle kimse dr cam gibi bişeyle bakıyo gittim ben biliyorum
amazontuba mom97X ne zamandır var acaba. Bir de bunlar çıkmaya başladıktan önceki günden itibaren yediklerinizi düşünün, ya da kullandığınız ilaç var mı
amazontuba mom97X çamaşır detarjanı değişikliği bile sebep olabilir. Bende de dün gece oldu ama ben süt ürünleri diyeti yapıyodum mesela uzın zaman sonra tekrar yemeye başladım diye oldu ve geçti. Böyle bişey de olabilir üzerine düşünün sorunu bulursunuz inşallah