schiphol eslemomss ben instagram sayfası var bi keratinhousebyazize galiba adı, yeri kağıthanede eğer istanbuldaysanız orada keratin yaptırdım ve verdiğim en doğru karar çok aşırı memnunum
Esinzhl eslemomss bununla ilgili bir post açmıştım bakabilirsiniz. Ben çok çok memnunum daha önce keratin bakım da yaptırdım aynı etki. 👌
keremsmom78 Kuaförde iyi bi keratin bakım yaptırın evde olacak iş değildir o. Afgan yapı vs kullanın iyi markalar
schiphol eslemomss dap yapı z ofiste yerleri,ben 6.500’e yaptırmıştım, saçı görüp fiyat veriyorlar boyuna falan benim saçım ortalama bir uzunlukta sırtımda ama gür, instagramdan yazmıştım ortalama bir fiyat verdiler. Öneririm 6-7 saat sürdü zaten bir de
sedakaya53 eslemomss keratin bakım . İstanbuldaysanız bagcılarda bi kuaför var gercekten bu iştw uzman en ölü saçı bile miiiss gibi yapıyı comta uzun kullanmıstım ben
sedakaya53 Zeytinpekmez misssbayankuaforu . Hatta sayfasında da var keratin bakım birde suan kampanyası vardı keratin bakımda arkadaş kampanyasıydı sanırım