secondmylife hazale966 evet uzatıyor benim kızımın 8 aylıkken felan saçları nerdeyse tamamen dökülmüştü arkası keldi.suan 20 aylık ensesinin altına indi. 1 senede baya uzattı bence.
Annekizcicileri hazale966 ben 2 yaşına kadar kullandım 1 senedir kullanmıyorum pahalı olduğu için ama uzatıyor benim kızım 2 yaşındayken saçı belindeydi suan hala aynı 1 senedir kullanmıyorum hala belinde kullanmaya devam etsem Suan büyü ihtimal daha uzun olurdu
hazale966 secondmylife biz 7 ay mustela kullandık ama çok az saçları evet uzadı ama toplanacak boyutta değil😂 ecowell uzatıyor dediler diye aldım deneyeceğim bakalım.
Leylaa_ secondmylife peki gürleşmede etki eder mi ? 3,5 yaşında kızım saçları gür değil kullansam etki eder mi ?
hazale966 EgemenAtam ben gür saçlıyım aslında babası hafif seyrek. Ama ikimizde kel değiliz🤣 bu cocuk kime cekti ya🤣🤣
hazale966 Annekizcicileri bende bi süre kullanacağım bakalım musteladan geçiş yapacağım. 7 ayda uzadı ama hala toplanacak kadar değil🥹 bide düz saçları🥹
anneezgi Bence işe yaramıyor ben de 1 senedir kızıma kullanıyorum ama saçı hep aynı boyda uzadıysa da çok az uzamıştır biberiye uzatıyor dıyorlar şimdi onu denemek istiyorum
Zynpgmt Ben de sormuştum ve aldım daha yeni tabi uzama etkisini görmek için ama saçlarına iyi geldi onu hissettim bi canlılık verdi kuru gibi geliyordu o düzeldi. Ama ben biberiyeyle kullanmaya başladım tek şampuanın etkisi mi onu bilemedim.😅
bisenakillisinzaten hazale966 küçük kızımda uzadığını farkediyorum sanki büyük kiziminda gurlestirdi gibi
canimpapatyam hazale966 benim çocuğumun çok yoğun konağı oldu ve neredeyse kel kalmıştı. Mustela kullanıyordum. Sonra ecowell kullanmaya başladım 1-2 haftaya bile baya bir çıktı saçı.
anneezgi Konak oluşumunu engeller dıyordu öyle de olmadı bu arada konak oluşumu devam ediyor saçlarını yaglayıp ince tarakla tarayıp çıkartıyorum ay resmen ürünü kötülemeye gelmiş gibiyim😂
Mys30 hazale966 evet vücut için ayrı bişey kullanmak gerekiyor bende başta bilmiyordum kızımın vücudunda ki tüyler uzamaya başlayınca anladım araştırdım vücutta kullanilmiyormus
Sunismyson hazale966 mustela kullanıyordum konak başlangıcı yaptı ve saçları çok döküldü iyi ki ilerlemeden değiştirmişim içeriğinde parfüm var mustelanın zaten. 3 aylık olduğunda geçtim Ecowell’e saç vücut şampuanı olarak kullanılıyor zaten hiç vücudunda kıl bile görünmüyor bebeğimin ama saçları çok dökülmüştü yerine yenileri hızlıca çıktı ve uzayıp çoğaldı. 11 aylık olmak üzere losyonunu da aldım mis gibi kokuyor ve kıllanma da yok🙄
canimpapatyam hazale966 hiç kıl çıkarmadı. Belki çocuğum sarışın olduğu içindir ama duymadım da hiç çıkardığını