Minimalist_ Bende yeni evim için buna benzer bir koltuk takımı baktım. Kumaşınıda teddy kumaş dediler ama bu kumaş nasıl olur temizlik açısından hiç bilgim yok .
domatesguzeli Minimalist_ yabuzmerve var instada o söylemişti çorabın siyahı falan kalıyomuş pamuklanmış kazak gibi tüy topluyormuş öyle diyordu
Temizlikperisi binnur64 tavsiye etmem ben koltuk takımı alırken adam bana bunlar silinse bile leke kalır demişti 😊
binnur64 alpsmother_ evet bende baby face istedim kumaşı, bohem ürüne pek gitmez dedi başka hangi kumaş olur ki
alpsmother_ binnur64 niye gitmesin canım bu mobilyacılarda işine geleni seviyor😂 benim koltuğumda baby face kumaş ıslak mendille bile silsen temiz oluyor
keremsmom78 Pahalı ama normod alın derim, kullanmıyorum kalitesini de bilmiyorum ama her yeri sökğlüp makinede yıkanıp takılıyor çok iyi bence 😀 bi daha koltuk alırsam öyle bakıcam. Eve kumaş tester de gönderiyorlar
usenmedimyaptimbirvelet binnur64 teddy kumaşsa hiç bulaşmayın benim kayınvalidede var bu tarz eşim oturuyor kotun rengi geçiyor böyle siyah tüycükler kumaşın içinde kalıyor Yıkasan bile rengi soluk soluk kalıyor zor bir kumaş Çok tatlı ama ben teddy kumaşsa tercih etmezdim
ReisinKizi binnur64 1 2 seneye modası geçer bence bunların. sıkılmayacağanız bi model almak daha mantıklı gibi