Sizden-biri Kızlar bi kaç malzeme eksiğim var ama elimdeki malzemeler ile bi tatlı yapmak istiyorum bana fikir sunar mısınız Süt Çikolata sosu Petibör biskivi- cici bebe Muz Un şeker yumurta margarin nişasta Jel yapabilmem için meyvesuyu Bunlar gibi malzemelerim var ne önerirsiniz
Sizden-biri Sizden-biri üç renkli tatlı istedim ama çikolatam yok sürülebilir çikolata var onunla yapabilir miyim acaba
_Goktugunannesi__ Sizden-biri Bisküvili pasta üzerine çikolata sos dökebilirsin Mozaik pasta Sürülebilir çikolatayla da olır 3 renkli tatlı sıcak suda eritip üzerine sıkın donunca yine yumuşak kıvamda oluyor ganaj gibi
Sizden-biri _Goktugunannesi__ anladım Sagolun çok tatlı yapacak diye çekiniyorum aslında şeyde düşündüm 3 renkli tatlı için muhallebimi yapayım çikolata sosunu ayrı yapayım o zaman da biraz acı olucak gibi 😂 çikolata sosunun içine bi kaç kaşık nutella atsam tatlandırsam sıkıntı olur mu 😂 kafam allak bullak😂😂
hellobeybi Sizden-biri süt, un,nişasta, şeker ve yumurtadan bir muhallebi yapın. cicibebeyi elinizle parçalayıp muhallebiyle karıştırın. borcama yayın, en üstüne de çikolata sosu. güzel bir tatlı oluyor.