brnglsmm Kızlar günaydın ☀️ kızımın ayak ölçüsü 13.5cm 22 numara bi tık dar oluyor. Şu an 20 aylık. Ayakkabı alacağım ama 23 numara mı almalıyım 24 numara mı? 23 ölçüsü 14.3 cm, 24 ölçüsü 14.9 cm.
gamzeci brnglsmm bende bu konuda çok kararsızım ya 11 cm ayağı haftaya 14 aylık olacak kızım sıralıyor bi süredir yürüme isteği var ayakkabı alıp evde alıştırma yapmak istiyorum 19 numara bile ayağında kocaman duruyor tam kavramiyor 20 baya bol oluyor bi kaç aya ayağı büyürse 19 küçük gelir diye düşünüyorum kararsızım 🙂 bu ölçü doğru mu bilmiyorum size 23 uygun gibi
ulker2509 brnglsmm kesinlikle çok aşırı büyük olacağını sanmıyorum kızım 14 aylık 20 numara giyiyordur ben 22 alıyorum gayet rahat yürüyor 🌸
brnglsmm gamzeci kızıma tam 1 yaşında 21 numara aldık bi tık büyüktü ama çok geçmeden tam olmaya başladı daha sonra 22 numaraya geçtik şimdiye kadar rahat oluyordu 20 aylık olmak üzere. Şimdi 23 numara uygun ama ben biraz fazla giysin istiyorum bi de şimdi de giydiririm kalın çorap giydiririm ondan dolayı sanırım 24 numara alacağım çok fazla büyük olmaz rahat olur diye düşünüyorum