es6 Kızım ilk kez gece uykusuna 8 de geçti hala uyuyor hiç uyanmadı ben emzirdim uykusunda 3-4 saat arayla ,bu kadar uyuması normal mi hasta falan değil ateşi falanda yok (3 aylık )
Lavinia_- es6 normal canım bebekler bazen annelerine böyle rahat geceler yaşatabilir emiyosa herhangi bir sorun görmüyorsan normal
es6 Lavinia_- emiyor mışıl mışıl uyuyor bi sorunu yok şükür ilk kez böyle uyuyunca şaşırdım normalde çok geç yatardı 1-2 gibi gündüzde uyumadı heralde o yüzden , rahatladım teşekkür ederim :)
Aselinannesi0655 es6 canım yat uyu sende iyi misin ya 😘 6-7 saate kdar normal o uyanmadan uyandırma acıkırsa uyanır emin ol ortalığı inletir. Osman gönülal var doktor bir sürü videosu var uyandırmayın diyor 1 aydan sonra kesintisini uyuyabilirle. Şakin 4. Ay atagı var uykular genelde orda bozuluyor
Lavinia_- es6 ne güzel böyle anları fırsat bilip sende uyu bence 29 günlük bebeğim var uykusuzluğumu söylememe gerek yok herhalde 😂
es6 Aselinannesi0655 ay gerçekten bizde ne istediğimizi bilmiyoruz 😅 ilk kez bu kadar uzun uyuyunca endişe ettim