dfn6 Kızlar 50 günlük kızım var şu sıra salyasi ve tukurukleri çoğaldı bazen ağzından dışarı sızdırıyor eli hep ağzında yüzünde sebebi ne olabilir varmı bebesi böyle olan anneler?
cokbilmismom dfn6 çok normal ellerini keşfetmeye başlıyor. Bazı bebekler çok salyalı olur benim olgumda öyle
dfn6 cokbilmismom sanki gözü yüzü kaşınıyor da ovaliyor gibi yapıyor arada elini emmeye çalışiyor o an aç olduğunu anlıyorum mesela
dfn6 adakussss arkadaşın da 4 aylık kızı var durumu anlattım arkadaşa, 2. Ayında salyasi başlar seninki erken başlamış deyince düşündürdü beni biraz, düzelsin ya boğazına kaçırıyor aklım çıkıyor 😂
dfn6 onbesagustos normal o zaman çoğunluk 2. 3.ayinda başlamış salya tükürük falan benim kızın erken baslayinca noluyor acaba dedim
cokbilmismom dfn6 evet öyle yapıyorlar ama ellerini her zaman öyle yaptığında aç olduğu anlamlına gelmiyor bilginiz olsun 😊 keşfetme ayları başlıyor artık eller hep agizda olacak. Benim ki 7 aylık oldu elleri hep ağızda eline ne versek hepsini ağzına sokuyor 😂
dfn6 onbesagustos ay evet takip ediyor gülümsüyor sesini keşfetti kendi kendine agu falan yapıyor arada