Merhaba bebeğim 9 ay 25 günlük 8 aylıkken ilk dişini çıkardı sonra alt yan dişi geldi bir hafta öncesi ek gıdayı bıraktı sonra hasta oldu iki hafta sürdü burun akıntısı boğaz ağrısı balgam yine bişi yemedi sonra üst dişinin biri çıktı 9 ay bir haftalıkken kaşık görse krize girdi bu süreçte bir haftadır bir iki kaşık yiyor yada yemiyor bazen sürekli emmek istiyor üst yan dişi de sertleşti bide yetmezmiş gibi buğün yine hasta olduk almadığım mama tarif kalmadı blw yöntemide denedim bazen cicibebeyi az bişi kemirdi bıraktı napıcamı şaştım balı devam sütü vereyim dedim biberonu da kabul etmiyo denemediğim biberonda kalmadı buğün fazla emmedide annem bn seni pirinç unu sütle büyüttüm bide deneyelim dedi içime sinmeye sinmeye denedm 30 mlm kadar işti daha da istedi ama vermedim gece yatarken bıda vereyim dedim ama istemedi bu seferde iyice şaştım artk biliyorum dişti hastalıktı normal diyecek herkez ama napacağımı bilmiorum artk etrafımda ki insanların da bebeği diş çıkarıyo ama yiyorlar bi akıl verin lütfen böyle gidecek diye korkuyorum bi arkadaşımın yeğeni de böyleymiş 4 yaşına gelmiş sadece devam sütü ile besleniyor muş başına gelen varmı lütfen tavsiyelerinizi bekliyorm