tunbul Kızlar 3 yıllık evliyim doğru dürüst kek kalibim yok kuzenim gelecek kek falan yapacam güzel yapismayan kek kalıbı tavsiyeniz varmı acaba veya yonteminiz en çok satanda Emsan arya var ona baktimda sanırım onu Alacam bilgisi veya tavsiyesi olan varmi
NatashaRomanoff tunbul benim bütün kek kalıplarım Tantitoni marka. Yapışmıyor yanmıyor memnunum. Çeyizime almıştım.
Yesillimon tunbul Daha yeni karaca dan aldım indirimdeydi aşırı güzel bende komsumdan gördüm de aldım modeli kullanımı çok güzel tavsiye ederim
Yesillhanim tunbul ben emsanın griss modelini aldım yakın bir zamanda bir kere denedim sıvıyağla yağladım sıcak sıcak çevirdim ona rağmen sorunsuz çıktı çok beğendim tavsiye ederim 🌸
tunbul Yesillimon Karaca’nın tenceresinden hiç memnun kalmayınca karacaya küstüm😂 karaca cake pro mu canim
Yesillimon tunbul Evet cnm o kalıp çok güzel tavsiye ederim bende hiç memnun değilim tencelerinden ama kalıbı efso 😀
333bd tunbul karacadan almıştım 5 yıl olacak çok memnunum asla yapışmıyor kek sıcakken bile pat diye düşünüyor siyah granit gibi olan
LadyGaddar tunbul Emsanin kalıpları güzel birde döküm almıştım oda trendyolda var ona da bakabilirsin Adı atom kek kalıbı