Anneoldum35 Kızlar oglum aralıkta 2yasına gırecek Allahın izniyle.ona alabılecegımız hediyeler için öneride bulunur musunuz?
defnevedoruk Anneoldum35 ben scooter ya da aküllü araba düşünüyorum. ama haziranda doğumum var birini doğum gününde martta birini haziranda doğumda alacağım muhtemelen
kayram3307 Benim oğlum da 2 yaşında. İş araçlsrına bayılıyor. Kepçe kamypn tarzı şeyler alabilirsiniz ilgisi varsa. Bir de basketbol çok sevdi. Oyuncak basketbol potası aldım baya oyalıyor tavsiye ederim.
Nisaalparslan422 Uykusuzhergeceeee kesinlikle scooter alabilirsiniz oğlum aralıkta 2 yaşına girecek biz 3 aydır kullanıyoruz ayrıca oturaklı şeklinde olanları da var ilk etapta onla başladık sonrası oturak çıkardık şuan zevkle oynuyor
Mnli Anneoldum35 duplo ile başlayabilirsiniz sonra da özel günlerde eklemeler yaparsınız bizimki 5 yaşında 2 yaştan beri duplolarla hala oynuyor şimdi ben de yılbaşı için city serisinden aldım indirim varken 😬
Nova Anneoldum35 Magnatiles manyetik almıştık biz. Farklı legoları da var ama onlara göre daha çok sevdi. Her gün her an oynuyor. Hatta yılbaşına da farklı bir setini almaya karar verdik. Ayrıca hediye olarak gelen üstüne oturulabileceği büyük kepçe ve ışıklı çöp kamyonuna da çok sevinmişti.
Meri-Mel Anneoldum35 Scooter yoksa alabilirsiniz. Yükselen zeka kitapları serisi ,ya da Osman abalı setleri konuşmasını hızlandırıyor .
Anneoldum35 Meri-Mel odman abalı setleri tam da suan gereklı seyler onlardan edınmelıyım hatırkatma ıyı oldu tesekkür ederım