Baybyuras Toz deterjan hangisinden memnunsunuz sanki çamaşırlarım eski canlılığını korumuyo güzel bi deterjan söylermisiniz
Sedabilen Baybyuras renkliler için toz önermiyorum sıvı öneriyorum toz deterjan sanki ağartiyor beyazlar için toz iyi omo active beyaz yaşıyor kar giibi yapıyor renkliler içinde persil sıvı deterjan çok güzel
Baybyuras secondmylife trendyolda ilk sırada ama başka bilmediğim bi marka varmı merak ettim acıkcası
Baybyuras Sedabilen benimde eltim ve bi kuru temizlemeci sıvı rengini ağartıyor sıvı kullanmayın beyazlarda kullanın elinizde varsa sıvıyı önermiyorum demişti bende toza geçtim
Sedabilen Baybyuras ben kendimi bildim bileli sıvı deterjan kullanıyorum çok memnunum ağartma da olmadi tabi memnun olmayan insanlarda olabilir
bsrctldem Baybyuras ariel ya da omo. Canlı durmayan kiyafetler için dr beckmann renk koruyucu mendilleri var. İse yarıyor. Ayrica yine bu markanın leke çıkarıcı da bir harika 😀
Umutveannesi Baybyuras ben omo, peros, persil bunları denedim ama hiç birinden memnun kalmadım özellikle leke çıkarma konusunda. Bir kaç aydır bingo sıvı deterjan kullanıyorum lekelerde çok iyi çıkıyor memnunum