aslnelf35 Kızlar bebegime bu mama sandalyesini aldım inanılmaz keyif alıyor oturmak istiyo yattığında da hep kalkmaya çalışıyor ama ne kadar oturmalo sakıncası olurmu haftaya 5. Ayımız
BurAybars aslnelf35 ay çok tatlı maşallah 🥰 benim oğlumda tam 4 aylık , doktoru ufak ufak başlayabilirsin dedi.
Tusa_ aslnelf35 bize de doktor 4buçuk aylıkken baya baya oturtun dedi ben destekli oturtuyoum ama çok az demiştim sakınca olmaz ama tabikide çok uzun süre olmasın ne olur ne olmaz 😊
mami68 aslnelf35 oturmak istiyorsa gün içinde yerde kanepede falan otursun ama mama sandalyesi bana biraz fazla geldi
aslnelf35 defnemiraybebek cok teşekkür ederim tedirgin oldum yinede fazla kalmasının sakıncası olur mj diye günde 4-5 kez 5-10 dk en fazla duruyor
Aysunnkaya aslnelf35 sakınma sakın bırak istediğin yapsın ben öyle yaptım daha yeni oturmaya başladı şuan 8 aylık desteksiz yeni yeni oturmaya başladı 6. Ayda beklerken uzadı sakındım hep
zeyneptim aslnelf35 kendi rahatsız olana kadar canım. Osman gönülal 3buçuk ayda bizim desteğimizle 4buçuk ay sonrası cansız destekle oturmalı diyor ve hep kendi yorulup sıkılana kadar diyo az dokun çok gözle taktiği