JollyBaby adm Bebeğimin bilgilerini düzenleyemiyorum bir hata oluştu lutfen tekrar deneyin diyor. Mail atmam istendi attım fakat durum hala aynı
Aminemm_ adm fotoğraflı postlarda fotoğrafa girip çıkınca ana sayfaya atıyor diğer fotoğrafları göremiyorum
secondmylife Klavye açılmıyor, imleç gelmiyor. Yüz kere girip cikiyorum anca duzeliyor. Reklamları izliyoruz aynı reklamlar yeni baştan çıkıyor
incitomm adm günlük kusımları siliniyor boy kilo kısmı saçma sapan rakamlar oluyor her girdiğimde birşey değiştirmek zorunda kalıyorum 😞
NaimeYilmaz incitomm Numara kayıt sıstemını kullanırsanız verileriniz silinmeyecektir. incitomm boy kilo kısmı saçma sapan rakamlar oluyor Bunun için bir ekran goruntusu cihaz marka modeli ve android sürümü iletir misiniz? aycoregim Bebek bakım takibi kismina girince uygulamadan atıyor Cihaz marka modeli ve android sürümü nedir? hayatyolcu Kalem işaretinden mi düzenliyorsunuz?
suheyla92 adm reklam girmesin demiyorum ama bari sessiz girsin. Ninni acik oluyor birden reklam giriyor. Bir de arada bir klavye acilmama hatasi devam ediyor.
Yasemin29052611 Cadisilae suheyla92 suheyla92 ninni suheyla92 kesinlikle o reklam sesine çocuk uyanıyor insna bir anda ne yapacağını şaşırıyor.
bisenakillisinzaten adm Fotoğraf yüklemek istediğimizde kopyala yapıştır yerine direk galeriden yukleyebilelim
delihatun01 adm arkadaş ekle ve mesaj atma bölümü gelmeli 😂 kendi yazdığımız şeyleri kendimiz silebilelim yada kullanıcı adınızı kendimiz değiştirelim