gocebebirbayan Misafirliğe giderken ne almalıyız? Eltime gideceğiz ilk defa. Çocuğuna büyük bir oyuncak aldık çok beğendiği. Yemelik ne alabiliriz?
gocebebirbayan TulayGeriDon ya söylememişim başka ildeler amq öyle mi yapalım tatlı mı alalım. 5 saat gideceğiz köy gibi yerdeler oraları da çok bilmiyoruz ama tatlı şartsa arayıp bulacağız mecburen
TulayGeriDon gocebebirbayan o zaman bulundugunuz şehrin yiyeceklerini götürün. Konyadaysaniz etliekmek veya mevlana şekeri gibi, İzmirdeyseniz İzmir bombasi veya boyoz gibi gibii… Tabi isterseniz birde yaş pasta veya tatlı alırsınız. Öyle daha iyi olur
Nacafa Bir yere misafirliğe gideceksek pastaneye gidip hoşumuza hangi tatlı gittiyse onu götürüyoruz. bence tatlı götürülür
TulayGeriDon gocebebirbayan 😁😁😁memleketimin taşı toprağı altın be 🇹🇷 var olsun milletim devletim dağım toprağım
gocebebirbayan TulayGeriDon Ben mersin eşim adana lı aslen. Orda olsam götürecek çok şey var da burda yok işte 😅
TulayGeriDon gocebebirbayan o zaman taze kahve çektir. Lokum çerez gibi şeyler al. Güzel.bir fincan takımı al. Bir de pasta. Oldu da bitti maşallah
Bafrapidesi gocebebirbayan zincir market illaki gorursnuz en yakin sehir merkeznden yolunuz azaldgnda icecek cocuklara birseyler cayinyanina cerez olabilir pastahane gorebilirseniz tati daha iyi olur tabi
gocebebirbayan TulayGeriDon Kız fincan takımları çok pahalı 😅 ben zaten giderken yemeklik alıcam ya da oraya gidince. E çocuğuna 2 bin lik oyuncak aldım. -70 bindeyiz dur anam 😅😅 pahalı hediye çok da uygun bakıyorum 😁 bir pasta alayım en iyisi zaten yeğenimizin doğum gününü 4 gün geçmiş oluyır🙈