Aptalllarsizi 5 yaş ve 3 yaş çocuklarım var asla balık yemezler balık yağı vermeyi düşünüyorum ama doktor onaylı mı olmalı yoksa kendi kafama göre gidip eczaneden alayım mı bilemiyorum bilgisi olan cevaplayabilir mi ?
Seryy_ Aptalllarsizi bana doktor iki üç tane marka söyledi çoğunun içeriği aynı dedi, bana bıraktı yani illa şu markayı kullan dememişti.
elek01 Aptalllarsizi eczaneden alabilrsiniz doktor onaylı olmasına gerek yok ben almıştım bu portakal aromalı olanından severek içiyordu
Cigdem61 Aptalllarsizi kızımda 1 yaşından 5 yaşına kadar möllers kullandım 5 yaşından sonra easy fish oile geçtim. Memnunum. Şimdi 1 yaşında oğlum var onada möllers başlıcam. Doktorumuz möllers önerdi bize
Seymaixle1 Benim kızım 1yaş5 aylık bende kafama göre balık yapı başladım . Ocean balık yapı kullanıyorum
Seryy_ tuzludakota balık yemediği günler kullanabilirsin demişti , dynaviti daha çok sevdi oğlum onunla devam ediyoruz işte
Cennetmahallesipembe Aptalllarsizi illa şu markayı alın demesini beklemeyin diyorsa da prim falan alıyordur firmadan zaten birinde takılmıyor insan bittikçe başka başka alınıyor