Gggw 300715 ben yaptırdım hiç ateş olmadı huzursuzlukta yapmadı aslında sürekli ağlayan bir bebek belki ben fark etmemiş olabilirim😂yine de sen akşam yatmadan bir çay kaşığı calpol verdm nolur nolmaz dye
Hazal89 300715 ateş yapmadı ama çok uyku yaptı hatta korkup doktora götürdüm uyandıramoyorum diye cünkü uyumayan bir bebek şükür bir şey cıkmadı
Misskokulum 300715 bizde ateş yapmadı çok şükür asiyi olduğu gün gece de dahil sürekli ateşini ölçtüm hiç 37 nin üstüne çıkmadı
Gggw 300715 yani bilemiyorum tabi erken etkisi var mı ama bence bir çocuğun durumuna bakıp öyle vermek daha mantıklı gibi.
Zumraa12 Evet gitmeden yarım saat önce calpol verin bana belki ateş yapmaz diye verme demişti hemşirem sonrasında ateşimiz yüksekti yine verdim o geceyi ateşli geçirdik siz önlem amaçlı verin
Zumraa12 300715 inşallah canım dikkat et sürekli ölç ateş yaparsa çoraplarına limon damlatıp giydir pamuğu ılık suyla ıslayıp alnına sür ve bol bol emzir şükür biz ilaç kullanmadan bunlarla düşürdük inşallh sizin hiç gerek kalmaz