meryeminannesiii1 Karnıbahar salatası çiğdende yapılırmış hasşamadan ? Ben hiç duymadım hiç bir tariftede görmedim ama eşim çiğ olarak yapılır diyor karnıbahar salatası ben haşlama olarak biliyorum
Tatlican meryeminannesiii1 Ayy hic yemedim ama çig karnibahar olamz ya saman gibi olur😂Hemen intten tariflere bakiyorum
Zeynepefem meryeminannesiii1 hiç yemedim ama bence cigden olabilir ben bazen cig çiğ kıtır kıtır yiyorum yani düşününce salatasi neden olmasın yeniyor öyle de
pasaklisinkukuli meryeminannesiii1 çiğ karnabahar cok lezzetli ama pişmiş yemem çiğ brokoliden salata yapıyoruz cok yakılıyor karnıbahardan da olur
_Goktugunannesi__ meryeminannesiii1 Çiğden sadece turşusu yapılır diye biliyorum hep haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt onun üzerine de biberli tereyağı dökerim yemeklerin yanına fav mezemdir
alpsmother_ meryeminannesiii1 yok ya asla yenmez ki çiğ çiğ bu arada cok severim şöyle bol ekşili canım çekti 😂
milletsanakanalizemiolacak meryeminannesiii1 çiğden de yapılır evet ama haşlayarak sindirimi kolay olur gaz yapmaz haşlama dediğimizde öyle ezilene kadar haşlama değil kaynayan suda 3 dakika beklerse de olur ağız tadı meselesi ya gratende güzel oluyor mezeside güzel oluyor
Ucansupurge meryeminannesiii1 Evet yapiliyor rendeleni kısır gibi birde karnıbahar pilavı yapılıyor gene rende halinde.