melis10 Cocugumda 12 mm asd var. Kapama işlemi yapılacak daha once anjio ile bu işlemi yaptırıp bana bilgi verebilecek olan var mı? Hemen olması gerekmiyor simdiden arastırmaya basladım
ecmel445 melis10 Benim bebeğimde de 10 mm asd 6 mm vsd var 4 aylık olunca açık kalp ameliyatı olacak anjiyor yöntemiyle kapanmaz dediler açık kalp ameliyatı daha iyi dediler peki sizi genetiğe yönlendirdiler mi bize herhangi bişey söylemediler
Pinarmeva77 melis10 bizde asd yukarıda 2 yada4 yaşında açık ameliyat diyorlar. 10 ml kilo almıyo. Siz oldunuz mı amlyat
melis10 ecmel445 yok öyle birsey söylemedi bizim doktor sizin neden açık acaba bi acıklaması var mı ? Damara yakınsa vs kapalı olmuyormus sanırım öyle bir durum mu var cünkü boyutları asırı buyukte değil. Çok geçmiş olsun sizi yönlendirdiler mi genetiğe ?
ecmel445 melis10 Hayır bizi genetiğe yönlendirmediler açık kalp ameliyatı daha iyi dediler ve bizde iki tane olduğu için olabilir sizin bebeğiniz kaç aylık
elif8586 Pinarmeva77 sadece asd de mi var sizde kalp kapakciklarinda problem var mi acaba asd olanlarda bu sıkıntı da olabiliyormus bizde de var maalesef