Prensesss_annesiii Kizlar bebegim 3 ay 16 gunluk gece gec uyuyor 3 gibi sonra anne sutu veriyorim sadece cok sk uyaniyor emmeye neden acaba sizde nasil durumlar
HasanCinar Prensesss_annesiii artık uyku düzeni oluşturabilirsiniz yavas yavas benim bebeğimde çok geç uyuyordu uyku saati geçtiği için geç uykuya dalıyor şimdi oğlum 9 buçukta uykuya geçiyor sadece geceleri emmek için kalkıyor uyku arası emiyor geri uykuya devam sabah 8 buçuğa kadar
55eren55 Prensesss_annesiii benimki de aynı 2ye gelirken yatıyor gece 3 4 defa kalkıyor dün akşam erken uyudu gece 5 de uyandı 7 ye kadar uyanık kaldı sabahları yataktan zor kalkıyorum
CansuBsrr Prensesss_annesiii Benimkide aynı bizde 1 ay 2 günlüğüz az sık sık emiyor doymadı için sürekli uyanıyor memede uyuyakalıyor o yüzden fazla emmiyor uyandırıncada çok huysuzlaşıyor bende geceleri mama veriyorum öyle 3 saate yakın uyuyor
HasanCinar Prensesss_annesiii o size belli edecek zamanla akşamları hep aynı saatte uyutmaya özen gösterin öyle yapa yapa bi gün bi baktım kalkmadan uyuyo sonra hep o saatte uyuttum