birbalannesi099 Kızımın doğum günü Şubat’ın sonunda olucak haliyle soğuk olucak doğum gününde giyebilicegi kıyafet onerirmisiniz 🥰
kvnc6 birbalannesi099 le mabelle sayfasında bulabilirsiniz bence. H&m de de guzel ozel gun elbiseleri var
Balbulutu birbalannesi099 Kadife elbise bakabilirsiniz yazlıkta olabilir resim çektikten sonra üşürse klasik giydirirsin
birbalannesi099 kvnc6 H&m ye baktım doğum günü için bişey bulamadim ama günlük çok güzel şeyler vardı fiyatlarında ulasilabilir bence 😻
Mnli birbalannesi099 h&m de var aslında ya bilmiyorum abartı istiyorsanız orası ayrı da şimdi yılbaşı koleksiyonu gelmiş kız bebek elbise diye filtreleyin kadife büyük kurdeliler hoşuma gitti le mabellede de güzel seçenekler oluyor ben özel günlerde ordan alıyorum
birbalannesi099 Balbulutu hem şık olsun istiyorum hemde benimde uyumlu kombin yapabilicegim bişey olsun diyorum ama biraz zor bulucam gibi
tospikannesi_ birbalannesi099 ya benim kızımın haftaya pazar ama ben geçen sene de bu senede kısa kollu elbise tercih ettim evde olunca sıcacık oluyor zaten🤭 lemabelle bakabilirsiniz