Nurcanben Ya arkadaşlar normal mi değil mi bilmiyorum uzun zamandır aklıma takılıyor bu suan yine denk gelince sorayım dedim normal zamanda değil ama bebeğimi uyuturken bir noktaya dalıp tek eliyle istemsiz hareketler yapıyor elini çeviriyor parmaklarını oynatıyor ama tüm bu el hareketleri istemsiz oluyor oyun yapmak için değil yani sadece uyuturken yapıyor bunu normal mi her bebek mi aynı doktora götürmem gereken bir durum mu bu arada kızım 16 aylık
nnlr Nurcanben Merhabalar,benim oğlum da bazen el hareketleri yapıyor,bilekden döndürme,gel gel yapma gibi şeyler,sizde ne zaman düzeldi?Bir sorun olmadı değilmi?
Nurcanben Aklimideliricem uyuturken öyle yani saniye değil ayağımda sallıyorum ben nasıl anlatsam gözü açıkken sürekli sağa sola bakmıyor bir noktaya bakıyor elide hareket ediyor bazen öyle seslendiğimde falan hemen kafayı kaldırıp bana bakıyor
Aklimideliricem Nurcanben ha tamam bakıyosa 😂 benim oğlum arada bir noktaya dalıp elini öyle anlamsız oynatıyordu ya tesadüfen o anın videosunu çekmiştim çocuk doktoru absans nöbet olabilir diye nörolojiye gönderdi EEG çekildi felan temiz çıktı çok şükür ama o an seslendiğimde duymamıştı benimki. Senin kız kendine huy edinmiştir onu seni duyduğuna göre 😂
Nurcanben Ftet hayır benim anlatmak istediğim öyle bilinçli yapılan bir şey değil istemsizce eli parmakları oynuyor
Gokcee7 Nurcanben aynı durum bizdede var sizdeki geçtimi baya geçmiş zamanda yazmşşsınız ama cevap yazarsanız mutlu olurum
Nurcanben Aklimideliricem ben daha önce dalmasını sormuştum doktor bana seslendiginde bakıyorsa sorun yok normal demisti. Zaten hır noktaya bakmasını sorun etmiyorum sonuçta uykulu bir bebek bende uyutmaya çalışıyorum çocuk sağa sola sürekli bakmicak sabit kalıcak ama el hareketi çok kafamı karıştırdı doktora da gidince bunu sormak hiç aklıma gelmedi keşke video atılsaydı video çektim bugün gidince gösteririm diye sizin çocuk tam olarak nasıl hareket ettiriyordu ellerini ?
Aklimideliricem Nurcanben o da normaldir benimki de hala yapıyo aynı hareketi böyle parmaklarını açıp açıp kapatıyo gibi ama kendisi yapmıyo yani garip bişey oluyo onu diyosun dimi
Nurcanben Aklimideliricem evet garip bir şeyler eli bilekten oynuyor parmaklarını açıp kapatıyor ama bilinçsiz yaptığı çok belli
Aklimideliricem Nurcanben aynen aynısı işte o hareket dalmayla birlikteyse korkutuyormuş ama dalsa da seni duymaz yani dalmıyo demekki o yüzden korkma. Bide benimki tv izliyodu kestim ondan sonra çıktı ortaya tv de tetikliyomuş öyle hareketleri yani eğer izliyorsa daha da normal
Nurcanben nnlr yeni gördüm bu yazdiginizi hayır hala yapıyor ama norolojiye gitmistim hareketi izlettim bir sorum görmedi bir şey olmaz bu hareketten dedi
nnlr Gokcee7 Merhaba13 aylık oldu,azaldı artık,nadiren yapıyor,uykuda değil normal zamanlarda yapıyordu,dönemselmiş herhalde
Nurcanben Gokcee7 hayır hala devam ediyor ama bu postu açtığım dönemlerde norolojiye gittim videosunu çekmiştim zaten onu gösterdim videoyu görür görmez bundan bir şey olmaz dedi öylesine yaptığı bir hareket dedi sonrasında kızımı kucağımdan indirmemi istedi izledi biraz kızımı korkma hiçbir şey yok bu çocukta dedi yolladı bizi