Mellbarn 2 aylik bebegmin boynunda ve sirtinda boylebdokuntuler var yasayan bilen var mi neden ? Sampuanini degistirdik jhonsnns baby aldik o mu dokundu acaba yasayan var mi ? Deterjanimizda dalan roxy acaba bunlar alerji yapar mi cildine nasil gecer bunlar
Aysu-ElifDerin Mellbarn Merhaba benim bebegimde tam böyle değil ama kırmızı isilik tarzında olmuştu bende toz roxy deterjanı kullanıyordum sonra dalinin sıvı deterjanını kullanmaya başladım ve esyalarinida utuluyorum çok şükür gecti
Kubuu Mellbarn maddi imkanınız var muayhaneye gidin en azından doktor görsün ona göre önünüze bakarsınız çünkü alerji ise bağırsaklarına yazık ağrı çeker 😔
HamzaAyaz2019 Mellbarn emziriyorsanız siz diyet yapacaksanız (süt ve süt ürünlerini hiç bir şekilde tüketmeyeceksiniz Sizde bitiyor iş biraz zorlu bir süreç 🤦🏻♀️ Mama veriyorsanız özel mamalar var onlardan alacaksınız geçmiş olsun siz kesinlikle doktora gidin
Edissmom Mellbarn diyet yapıyoruz bildiğim başka tedavi yöntemi dde yok sadece ilaçlarla yatıştırılabiliyor yapacağımız tek şey diyet ve alerji nin geçmesini beklemek
Mellbarn HamzaAyaz2019 :/ anladim cok tesekkur ederim emziriyorum aslinda ve emzirirken sutun aktigi yerlerde ozellikle bu kabarciklar baska bolgelerinde yok. Hem içtigi hem degdigi de mi alerji yapiyor acaba uzuldum gercekten en kisa zamanda gostericem tabii hastane korkumuzu yenebilirsek salginlardan
Hunilianne Mellbarn alerji meselesi önemli salgını vs düşünmeyin gidin. Bebeğiniz alerjik şok geçirebilir alerji yapan besini almaya devam ederse Allah korusun
Mellbarn Hunilianne sadece sampuani ve deterjami degistirmemin akabininde gelistigi icin sutten cok suphelenmemistim
Mellbarn Aysu-ElifDerin evet canim bizimde ilk nokta nokta isilik seklinde oldu sonra bu hale geldi . Acaba iyi durulanmadigi icin camasirlar o yuzden mi oluyor kalintisi kaliyorsa
Aysu-ElifDerin Mellbarn olabilir canım bende öyle düşünmüştüm toz deterjan kalıntı bırakıyor olabilir diye. Sıvı kullanıyorum şimdi birde utuluyorum her eşyasını çok şükür ozamandan beri hiç olmadi