ozgearpaci Hanımlar iyi Pazarlar, bebeğim 2 gün sonra 3 aylık olucak. Aşırı derece de salyası oluyor nedendir, normal midir. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Elizanurcan ozgearpaci canm benmde aynı 3 aylıkken çok salya vardı diş çıkarmadan 2 3 ay önce başlarmış salya. Ben kehribar kolye aldım tamamen kesti hiç salya yok ve düzene girdi sakinleşti
Misskokulum ozgearpaci salya akıntısı dişe hazırlık döneminde başlar diş etlerinde dişler hemen çıkmasa bile çıkmaya hazırlanır ve bu yüzden salya oluşur sizin minik erken başlamış endişe edilecek bi durum degil gayet normal
Minikcivcivim ozgearpaci normaldir. 14 aylık olacağız hala ağız suyumuz akıyor. Tabi daha küçükken çok daha yoğundu şimdi azaldı iyice fakat maalesef hala bitmedi😒
Ertugrulun_Annesii ozgearpaci benim bebeğim de 4 aylık.. geçen aydan beri ağzının salyasi hiç durmuyor.. kehribar künye taktik. Bir nebze de olsa daha iyi..
ozgearpaci Elizanurcan kolyesi var ama faydası olmuyor sanırım ellerini emmek istiyor sürekli bizim elimiz ağzına deyince hafif damakları ile ısırma hareketi yapıyor çok erken değil mi ama ya