Milkmama Tazeannnee1 P Tracker (pembe çiçek resmi var) 6 yıl bu programı takip ederek takvim yöntemi ile korundum. Ama düzenlidir adetim
altintopp Flo uygulamasını kullanıyorum ovülasyon testlerimle aynı gün çıkmıştı yumurtlama günlerim. En garantisi ovülayson testi
Tazeannnee1 altintopp bende floyu da yükledim başka uygulamayı da aralarında fark çıktı hangisine güveneceğimi bilemedim
PamugumGozdemm Bend flo uygulamasini kullanıyorum adet tarihlerinizi girdiğiniz zaman zaten kaç günde adet döngünüz oluyorsa ovuslasyon u ona göre çıkarıyor benimde yumurtlama testiyle aynı. Çıkmıştı
Tazeannnee1 Milkmama benim son 3 adetime göre 21-26 gün arasında değişiyor düzensiz her uygulama farklı gösteriyor mesela biri 13ü derken biri 14 diyor sizin bahsettiğiniz uygulama o gün düşük gebelik gösteriyor sadece bende ona inanmak istiyorum bekliyorum bakalım 😊🌸
altintopp Tazeannnee1 dediğim gibi en garanti ovülasyon testi. Her gün yaparsın yumurtladığın günü gösteriyor zaten
Tazeannnee1 PamugumGozdemm yok korunmasız bi ilişkimiz oldu da yumurtlama günüme mi denk geldi bilmiyorum normalde takip etmiyorum içime kurt düştü bakmak istedim bu yüzden sordum