Ruyapoyraz2022 TwinsAndBeren teşekkür ederim ☺️ zamanınızı baya aldım kendinize çok iyi bakın hayırlo geceler görüşmek üzere hoşçakalın 🌺🙏
16temmuzannesi Ruyapoyraz2022 hastaneye gıdıp ılac kullandım öyle gectı. Belkı sermayenden dolayıda olmayabılır, o dönem bazı sıkıntılarım vardı yüzümede vurmuş olabılır. Sız ıyıce araştırın her yerde yapılmaz çünkü
kacakcay TwinsAndBeren merhaba akne tedavisi görüyorum şu an 6. Ayima başlamak üzereyim aktif sivilcelerim gitti ama lekeler kaldı doktorum fraksiyonel lazer veya dermapen önerdi hangisi daha iyi olur ve gerçekten işe yarıyor mu 😊
kacakcay TwinsAndBeren peki teşekkür ederim ben o zmn once bi krem falan kullanayım belki faydası olur
TwinsAndBeren kacakcay tabi önce doktorunuza danışın çünkü hamilelikte ve emzirirken leke kremleri kullanmak da sıkıntı olabilir birçoğu asit içerikli olduğu için
Peragunes 16temmuzannesi merhaba sivilce dediğiniz tam olarak nasıldı. Ben de yaptırdım soyulma oldu 2 hafta sonra kese yaptım ertesi gün minik kırmızı sık sık sivilcelendi anlayamadım da. Sizin sivilceniz nasıl mera Ettim
TwinsAndBeren sult_n208 merhaba dermapen ile göz altına girilmez ince deri ve sinirler çok fazla olduğu için göze zarar verir göz çevresine girilmeyeceği için de faydasını göremezsiniz
sult_n208 TwinsAndBeren bende gıdjp yapacaktım mantıklı düşününce çok zarar göz ıcın pekı nasıl bır işlem yapılabilir göz altına
TwinsAndBeren sult_n208 doktorlar tarafından gözaltı ışık dolgusu yapılıyor ama herkeste çok etki göstermiyor bir doktor ile görüşebilirsiniz olur veya olmaz diye yönlendirir sizleri