EsraDeniz Kızlar merhaba, 32 gün önce epiduralle normal doğum yaptım.6 dikişim vardı yeni düştü sayılır. Hala çok acıyor yani ped kullanmaktan mı bilmiyorum. Bazen oturamıyorum, özellikle yürürken bir süre sonra çok canım yanıyor, baya zorlanıyorum. Sizde de böyle oldu mu? Ne yapmam lazım?
deletedmom234 EsraDeniz bendede oyle oldu ped kullanmiyorum o daha kotu yapiyor. Baticonla temizliyo musunuz
UmayNil EsraDeniz merhaba benim ağrım vardı ancak pedlerden dolayı enfeksiyon kaptı haziranda Doğum yaptım çok terliyordum. Dr ilaç verdi enfeksiyon kapandı ancak dikiş ağrısı 2-3 ay sürdü
Nazyun EsraDeniz sadece baticon hiç bir işe yaramıyor çok çektim dikişlerden baticondan sonra bepantholun kremini sür sonrada yara iyileştirici merhem sür iz kalmaması için ben böyle kullandım 3 günde geçti çok şükür
EsraDeniz deletedmom234 temizledim 10 gün sonra artık gerek yok dedi doktor. Ama bittm acısından yanmasından anlamıyorum geçmiyor
Edaa 2 tuvalette bir batikonluyordum canım.Benim dikişim azdı ilk 20 gün ağrı yaptı ama sonra geçti dikişler düştükten sonra
Alyasmom Aynı seyi bende yasamıstım ped sürttükçe tahriş ediyor daha cok canını acıtıyor gazlı bez pamukla falan idare etmiştim
EsraDeniz Alyasmom pamuklu tişört kestim ped gibi onu koyucam bir süre ama içten de yanma var keşke sezaryen olsaydım bile dedim...
EsraDeniz UmayNil geçmiş olsun. Herkesin çabuk geçiyor acısı anlamadım bizim böyle oldu inşallah sonu iyi olsun
Alyasmom EsraDeniz Cok iyi anlıyorum seni ilk zamanlar işkence gibi geliyor ama dikişler düşüncede birdaha agrı sızı hicbirşey kalmıyor sezeryan olsan sürekli dikkat etmen gerekecekti
EsraDeniz Alyasmom inşallah geçer de rahat ederim artık zaten uykusuzluk zor bir de bu acılar... çok sağol canım ❣️
inismona Benim dikişlerim 15 gün olmadan düştüler. Her lavaboda batikonla pansuman yapıp kurutuyordum. Hiçbir sorun yaşamadım. Bence görünmenizde fayda var