eyyemuss Kızlar iyi akşamlar. Oğlum 3 yaşında kakasini tutuyor hergun 16 ml dulcosoft kullanmama rağmen . 5 gun kakasini yapmayinca lavman yaptık çok az kaka çıktı. Ama karnı hala taş gibi yarın tekrar lavman yapsam bir zararı olur mu sizce?
tomvejerry eyyemuss Ispanak kabak çabuk yaptırır ama tutuyorsa nasıl olur bilmiyorum ben 4 aylık oğluma iki üç kere üst üste mecbur kalıp yapmıştım doktor ona alışır diye bi daha vermemişti bugün yaptıysanız ve az çıktıysa yarın yapmanızın bir anlamı olmaz diye düşünüyorum pazartesi bi kontrole götürün derim
Susamtanesimoms eyyemuss krem sürün poposuna Benim kızımda da zamanında lavma kullandık sonra çok ağlıyor diye krem sürdüm birkaç kez az az yaptı birkaç seferde, bol sürüyorum
eyyemuss meryemalparslan Öyle bir tutuyor ki gerçekten her şeyi denedim kendi istemeyince yumuşak olsa da çıkmıyor 😔
hry410_ Kabak ta bağırsak çalıştırıyor kuru kayısı hoşafı da lavmana alışır bagirsak tembelliği Olur kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposuna uyari verin (çocuk doktoru demişti lavman olayını )