haticerva06 Kızlar lazere gitmek istiyorum ama buz olanmı sıcak olanmı bilemedim kuaför buz olan daha iyi dedi sıcak tüyleri uyutuyormu ne dedi anlayamadım😁 hangisini önerirsinizz🥰
nazlimom_ haticerva06 buz değil alexandra makine iyisi buz makine bi işe yaramıyor. 29 yaşındayım lisedeyken gittim lazere hâla tüy cıkmıyor
NariNariKiminYari haticerva06 alexe gidin daha da uğraşmazsınız yalnız güzellik merkezine değilde kliniğe gidin
bucocukac_ haticerva06 buz diye bir lazer türü yok alexandrite sadece doktorlar kullanabilir kuaförlere satışı bile yasaktır sadece siyah tüylerde etkili.Diode sarı ve siyah tüylerde etkili ve nd-yag batıklarda etkili
Esinzhl haticerva06 kesinlikle alexandrite. İkinci seansımı oldum şimdiden aşırı rahatladım çok şükür çok dertliydim bu konuda
haticerva06 nazlimom_ şimdi internetten baktım eskiden klinikte bende o dediğinize gidiyormuşum zaten baya azalma olmuştu sanırım yine oraya gidicemm
kurabiyevarsimitvar NariNariKiminYari klinik nerede oluyor ya normal merkezler gibi değil anladığım kadarıyla bulunduğum şehirde olanları nasıl bulabilirim
esoessss Bir Estetisyen olarak söylüyorum tüm cihazları kullandım ve yaptırdım Alexdıriteden başkası yalan ama özellikle hastane ortamı olsun yada klinik güzellik merkezine güvenmeyin Alex derler başka cihaz kullanırlar
[silindi] esoessss Geçen sene bulunduğum yerde diode buz lazere gittim ama son Seansa gitmedim kollarim özellikle hiç yapılmamış gibi çıktı neden acaba en azından bir azalma neden olmadı biraz bacak ve koltuk altında oldu açıkçası hayal kırıklığı yaşadım
TwinsAndBeren kurabiyevarsimitvar www.buzlazer.com sitesinden yaşadığınız ilde gerçek buz lazer bulunan klinikleri bulabilirsiniz. Genelde o kliniklerde alexandrite de olur arayıp bilgi alabilirsiniz
NariNariKiminYari kurabiyevarsimitvar genellikle estetik üzerine olan kliniklerde bazı özel hastanelerde oluyor. Güzellik merkezlerinde alex diye saçma sapan lazeri kakalıyorlar
TwinsAndBeren haticerva06 kuaför mü 🫣 Allah aşkına güvenmeyin her yere, yanık durumları ile karşılaşabilirsiniz ve kuaförlerde asla orijinal cihaz bulunmaz. Kuaförlerin bu işi yapma yetkisi de yok, uzman Estetisyen olması gerekiyor
kurabiyevarsimitvar NariNariKiminYari muayene ücreti mi alıyorlar sadece nasıl işliyor bilginiz var mı
nazlimom_ haticerva06 yani ben o zamanlar jiletle aldığım için hep kalın tüylerdi ilk seanslar acımıştı herkesin acı eşiği bir deil taabi sonra tüyler inceldikçe acısıda azalıyor o gittiğiniz yerin kaç seans olduguna göre değişir
NariNariKiminYari kurabiyevarsimitvar yani ben yıllar öncesinde yaptırdığımda belli bir seans lazer için belli bir miktar vardı onu nakit veya taksitle ödeyebiliyordunuz. Lazer için fiyat almanız gerekiyordur