balyanak_annesii Hamileyken emzirmenin bi zararı var mı ? Ne zamana kadar emzirebilirim? Şuan 2,5 aylık hamileyim ve nasıl bıraktırabilirm 13 aylık bebeğim emzirme dışında uyutamıyorum önerileriniz
bisenakillisinzaten balyanak_annesii doktorunuza sorun ben hamile kaldıktan sonra 2 ay emzirdim zaten bebeğim 2 yaşına gelmişti
rabiab Merhaba ben hamileliğimin 6. Ayına kadar emzirmeye devam ettim. Bebeğim tekme atmaya başlayınca emzirmek zorlaştı bebeğim 10 buçuk aylıktı emzirmeyi kestim
balyanak_annesii rabiab Doktora gittiğim de emzirmeyi bırak dedi. Araştırdım sordum belli bi süre emzirenler olmuş siz bi sıkıntı yaşadınız mı
rabiab Hamileyken emzirmenin bir zararı yok. Son 3 ayda tadı değişiyor sanırım ordada bebeğiniz emer reddetmezse sorun yaşamazsınız zaten
balyanak_annesii rabiab Evet sanırım tadı değişiyor çünkü emziriken emdiği göğsü bırakıp diğerine geçmek istiyor onu farkettim
rabiab balyanak_annesii ben devlet hastanesine de özel de doktorlada konuştum istanbulda yaşıyorum hepsi bana emzir dedi
rabiab balyanak_annesii hemen değişmiyor onu süt olgunlaşması zamanı var 5 ay falan emzirirsiniz zaten. Sonra benim bebeğim tadında bir sıkıntı yaşamadı emdi ben zorlandığım için emzirmeden kestim karnımdaki çok tepiyordu
balyanak_annesii rabiab Anladım teşekkür ederim bi süre daha emzirmek istiyorum zaten zorlanmaya başladığımda keserim