Canim bende dogum yaptiktan sonra baya ihtiyac duydum bulunduğum sehir cok is kokuyordu ve iki uc gun bekletmem gerekiyordu esim sagolsun hep istedigim icin camasir makinamla ayni olan bosch marka seri 6 aldi. Şoyle soyleyeyim misafirlik ozel gunluk kiyafetleri atmiyorumben nolur nolmaz diye bide battaniye ve yünlü esya kurutamazsiniz servis bunu soyluyor. Sadece esimin kiyafetleri cekti saka gibi😂 ben evde gundelik pijama sweat bebek kiyafetleri esofman ve esimin gozden cikarip iste giyindigi seyleri kurutuyorum. Sicagina katlarsaniz yumus yumus ütülü gibi oluyor. Tek gunde butum camasirdan kurtuluyorum ve o kurumadi bu telde aa o islak aa o kirlide derdiniz tamamen bitti. Carsaflar bide cok dolaniyor kirisiyor kapi uzerinde kurutmayi seviyorum cunku dumduz oluyor onun haricinde memnunum genel olarak uzun oldu ama bilgi vermek istedim bende cok arastirmistim😄😄 ayrica kedim var siyahlar toz ve tuy icindeydi mis gibi oluyor ilk kullanimda kıyafetler cilizlamis gibi hissettirsede aman canim ya benden kiymetli degil ugrasamam 😂