angrymomy Bugün kanalın kendisi bianda yok olmuş. Bende ablamda sıkı izleyicisi olarak çok mutsuzuz 😁bi bilgisi olan varmı neden böyle bişey olmuş🥴
LezizeNine angrymomy Allahtan bi kere izleyip bitirmişim kız bide şu an kara sevda izliyorum o bitince baştan başlayacaktım muhteşem yüzyıla 😂 inşallah açılır kanal o zamana kadar 🥺
LezizeNine angrymomy ben 35.bölümdeyim her gün 2 bölüm izliyorum bulaşık yıkarken çocuğu uyuturken yemek yaparken ne zaman fırsat bulsam 😂 istersen başla kanal açılırsa kaldığın yerden devam et hürreme 😂 ama takip etmek lazım ne zaman açılır diye. Merak da ettim niye kapatıldı acaba ?
angrymomy LezizeNine Yaa bende hürremimi o şekil izliyordum. İş yaparken sesi bile gelse bana yeterdi😆
Alya94 Yaa ben de izliyodum bebem uyuyunca, şoka girdim belki tv hatalidir falan diye kapattım niye silinmiş yaa cok uzuldum
angrymomy Alya94 bende ısrarla girmeye çalıştım ama çıkmadı. Sonra ablam yazdı sendede açılmıyormu diye. Orda anladık bişey olduğunu 🥴
SevimliHayaletCasper angrymomy ay evet bende 1. Bölümü izleyeyim dedim bugün bulamadım inşallah geri gelir
LezizeNine angrymomy ay cidden bağımlılık yapıyor o kadının aksanı falan çok hoş oyunculuğu ses tonlaması falan da harika 😂
SevimliHayaletCasper angrymomy benim 3. Olacaktı 😄 bir tek bu diziyi açıp açıp izliyorum neden acaba 🤔