prensoglm 10 aylık bebeğim var kızlar gün içerisinde kaysı ve şeftali pekmek gibi meyve veya püreleri yoğurtla birlikte yediyorum süt içiyor akşamlarıda muzlu sade faln. Bugün ilk defa balık yedirmek istiyorum acaba bi yan etkisi olurmu ?
[silindi] prensoglm Hiçbir şey olmaz ancak yedirdiğiniz balık önemli. Dip balığı değil yüzey balığı olacak. Bir de taze ve buharda pişmiş tercih ederseniz daha iyi olur.
Eminos prensoglm oglum 10 ayi bitirdi balik veririm haftada yemeye gayret ederim cok sever elhamdulillah
Ygz prensoglm korkmayın verin ama dip balığı olmasın yüzey balıklarını seçebilirsiniz. Ayrıca tazeliğinden emin oldugunuz yerden alın bunun üzerine yoğurt mama zAten verebilirsiniz ☺️
Rzgr prensoglm oglum 8 bucuk aylik oldugundan beri balik yiyor. Doktor alerjik bir reaksiyon gostermezse ver demisti. Hatta tavuktan once baliga baslatti bizi. Emmesi bir sorun degil. Bazen oglen yemeginde yourt yesede aksam balik veriyorum. Zaten balik ve yogurt zehirlemiyor. Bayat balikla yogurt zehirliyor.
[silindi] prensoglm Hamsi yüzey balığı. Taze olduktan sonra verin bir şey olmaz. Benim oğlum da 9.5 aylık. Hamsi, çipura, levrek yedirdim şimdiye kadar. Yoğurt ve süt veya mama da içebilir. Balıkla hiçbir yan etkisi vs yok. Safsata bunlar.
Eminos prensoglm tabiki emmeden uyumaz zaten yemek sonrasi mutlaka uyur gece uykusuna gecmeden de yogurt yer mutlaka baliginda hep aksam yemeklerimizde yedik
NaimeYilmaz prensoglm Mutlaka 1-2 saat araya konmalı bence. Malum balık taze mi bayat mı tam olarak bilemiyoruz. Saatleri ayarlarsanız bir sakıncası olmayacaktır. Şifa olsun😌