emiray54 Kızlar sipariş verdim oğlumun doğum günü için, güvenilir mi? Birde e posta adresinde, siparişiniz onay beklemektedir diyor, ama sayfada siparişiniz Yok yazıyor.
hazalp emiray54 ben oğlumun 2 yaş doğum günü konseptini oradan aldım güvenilir bir de renk desen değiştirmek isterseniz yardımcı oluyorlar sadece mesajlara biraz geç dönebiliyorlar
milletsanakanalizemiolacak emiray54 5 yasına kadar oradan aldım ben memnundum birde partisepeti var orasıda güzel
Feyzosumunannesi emiray54 kızımın iki doğum gününde de oradan alışveriş yaptım çok güvenilir ilgililer.
emiray54 farelikoyunkavalcisi peki herhangi onay gelmedi ama onay beklemektedir diyor. Siparişlerim bölümünde gözükmüyor
emiray54 farelikoyunkavalcisi siparişiniz kargoya verildi dedikten, kaç gün sonra elinize ulaştı peki ?
farelikoyunkavalcisi emiray54 bana direkt siparişiniz onaylandı diye ekranda görünmüştü para çekilmiş mi hesabınızdan
emiray54 farelikoyunkavalcisi bana da öyle gözüktü canım. Yani bska bir onaya gerek yok o zmn.. emin olmadığım için kapıda ödeme seçtim
emiray54 hazalp ya gelsin de sorun değil. 4 yaş ve 1 yaş oğullarım aynı gün doğum günü heyecanlıyım, aynı gün kutlayacağım için. 😁
emiray54 farelikoyunkavalcisi demekki haftasonu girdiği için böyle oldu. En geç Çarşamba elime ulaşır o zmn, teşekkürler 🥰
melekannesi8 emiray54 Ben oradaki çekilişe katıldım,kazandım . İstediğim ürünü gönderdiler. Kargo parasını dahi kendileri ödemişti. Çok memnun kalmıştım