Papatya-eylul88 Kizlar 1 yasinda kizim aylar once farettim ama nedir bunlar acba elinin üzerinde beyaz nokta gibi yag bezesi gibi anlayamdim varmi bebeginde böyle olan??
_YanakReisinAnnesii Papatya-eylul88 benim oğlum da da buna benzer birkaç tane var ama ne bileyim cildi öyledir diye düşündüm hiç doktora sormakta aklıma gelmedi açıkçası. Yakın zamanlar da gidersem unutmazsam sorayım bende.
-Ygtbgra Papatya-eylul88 iki tane oğlum var ikiside küvezde kaldı aynı şekilde onların elinde de var büyük oğlum 10 yaşında hala bellidir damar yolu açtıkları yerlerin izleri
elf90 Benim oğlumda da var bana damar yolu izi gibi geldi kuvezde kalmıstı ama bilmiyorum ben de neden var insallah bilen vardır doktora da sormadım hiç ama bizimki beze gibi değil iz gibi
Papatya-eylul88 elf90 bizimkide kuvezde kaldi.ayni gorseldeki gibimi sizinde.ben beze diyedir die dusundum bildigimden degil
elf90 Papatya-eylul88 benzıyor ama bilmiyorumki tam zaten kuvezden cıkınca baya morluklar vardı damar yolu yerlerınde elınde sonra takıp etmedım sonra bunlar dıkkatımı cektı Gecer dedım sormadım ama gecmedı de daha 8 aylık olcak sorayım bi olmadı