elfars Bebeklerim 2 buçuk aylık 1 bucuk aydır kabızlık başladı sadece anne sütü ile besleniyorlar her kaka yapmaları 9 ve 10 günü buluyor anne sütü kullanıp bu aralıklarda kaka yapan var mı doktorunuz ne dedi
H_ibrahim1 elfars benim oğlum 6 aylık ve sürekli 5-6 günde bir yapıyor Doktor anne sütü olduğu için normal demişti
Sibel_ismet elfars bizim son iki haftadır başladı en son 6 ci gün yaptı ama iki gün zaytinyagi verdim siz de öyle yapın kolay çıkar. Ben sormuştum eğer ikinmiyorsa ağlamiyor ve zorlanmiyorsa anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar normal dediler
elfars H_ibrahim1 doktora gittigimizde lavman yada fitil veriyorlar onlarlada alışsın istemiyorum 5 yada 6 gün olsa yine iyi dicem çok zorlanıyorlar
elfars Sibel_ismet zeytin yagı veriyorum çok etkisini görmedim doktor da gaz var diyor fitil lavman veriyor gaz ilacı kullanıyorum gazlarını çıkartıyorlar gazdan yana sıkıntı yok ama 9 yada 10 günü buluyorlar kaka yapmada
H_ibrahim1 elfars sağlık açısından bi problem yoksa sıkıntı değil bence. Ama senin için rahat etmiyorsa başka bir doktora götür istersen Cnm
Sibel_ismet elfars bide sabun deneseniz doktorun dediklerin den önce insan üzülüyor gerçekten allah kolaylik versin
selimsalih cok kusuyolarmı benimkilerde anne sütü alıyolae 2 aylıklar biri okadar deil ama digeri cok kustugu icin hem katı hemde 3 günde bir yapıyo ben günde 1 - 2 kere mama verdigimde oluyo yetisemedigim zaman