Afrapdr Kızlar benim mutfağım çok küçük dolayısıyla dolaplarımda . Ben daha düzenli ve yer fazlalığı içisn pirinç mercimek mısır bulgur vs paketini açıp saklama kabına koymak istiyorum . Fakat bayatlar mı ya da bir şey oluyor mu acaba ?
Mommyhann Afrapdr ben onları yaz kış buzdolabında tutuyorum böceklenmesin diye benm mutfağımda cok kücük fazla fazla almıyorum mesela 1 er paket zaten bir iki hafta gidiyor
alpsmother_ Afrapdr kapağı vakumlu olan saklama kaplarından alırsanız hiçbir şey olmaz ben evlendiğimden beri kullanıyorum paketinde kalınca hem görüntü dağınık oluyor hem yer kaplıyor hem de sürekli paketten dökülüyor falan düzen güzeldir 🤌🏻
Zeliff Afrapdr ben cam kavanozlar almıştım 6 yıldır hiç bozulma yaşamadım kuru bakliyatlarda. Paket karmaşası sevmiyorum mutfak dolabımın birinde düzenli şekilde duruyorlar iyi oluyor. Yeni nesil vakumlular var onlara bir bakın isterseniz benim işimi kavanozlar gördüğü için yenisine bakmadım ama onlardan da memnun arkadaşlarım.
Afrapdr SevimliHayaletCasper evet kalanlar için bile alınabilir ha poşette durmuş ha ağzı kapalı kabta , teşekkürler
Afrapdr Mommyhann evet bende bir paket alıyorum ama zaten kalanı yine poşette kalıyor bende dedim zaten açık saklama kabı alsam hemde daha düzgün olur aradığımı da bulurum vs
efelinamoms Afrapdr cam kavonazlarınız varsa onlara koyabilirsiniz ekstradan saklama kabı almaya gerek yok ben öyle kullanıyorum benimde bi sene güvelenme kurtlanma oldu hepsini cam kavonoza koymaya başladım bayatlamada olmuyor 😊